Pinso especialitzats per a gossos i gats

Pinso especialitzats per a gossos i gats
Alimentació

Pinso especialitzats per a gossos i gats

Estudis recents han associat gran part dels problemes de salut de les nostres mascotes a una alimentació poc adequada. És per això que en el Graner d'Aromai, ubicat a Terrassa i Matadepera, tenim una gran varietat de pinsos especialitzats per a mascotes amb necessitats particulars.

Els nostres pinsos especialitzats per a gossos i gats sense cereals són perfectes per a mascotes amb al·lèrgies i altres problemes de salut associats al consum de gluten, a les nostres botigues situades en Terrassa i Matadepera trobaràs aquests productes on el gra és substituït per proteïnes d'origen animal que té major aportació nutricional per a la teva mascota.

Vegeu més alimentació
Alimentació
Pinsos

Alimentació

Descobreix tots els productes d'alimentació per a gossos i gats que venem

Veure més alimentació
Alimentació

Quins productes oferim?

Dins de les marques que embenem pots trobar Dingo, Advance, Royal Canina, Puur, Country Nature, Versele laga, Natura diet, entre molts altres. Cadascun d'aquests pinsos especialitzats per a gossos i gats ve en dues grandàries i amb diferents presentacions dissenyades per a la necessitat particular de la teva mascota. Tractaments especials per a pelatges abundants, un cadell amb requeriments energètics específics, un gat adult major amb una nutrició personalitzada, tot el podràs trobar a les nostres botigues.

A part dels pinsos especialitzats per a gats i gossos també comptem amb menjar per a ocells i rosegadors domèstics variats, conills, cobais, llebres, tots amb les seves especificacions nutricionals ajustades a grandària, edat, condició i termes de salut. Recorda que amb el nostre servei a domicili podem arribar a Terrassa a Matadepera en molt poc temps.

Tinc un contacte
Pinso especialitzats per a gossos i gats