Accessoris per a gossos i gats

Accessoris per a gossos i gats
Accessoris

Accessoris per a gossos i gats

Et donem la benvinguda al Graner D'Aromai, la botiga de mascotes dedicada exclusivament als nostres amics no humans. En el nostre espai podràs trobar els més variats accessoris per a gossos i gats que satisfaran les necessitats de totes les teves mascotes. Visiti'ns o gaudeix del nostre servei a domicili per a tota la zona de Matadepera i Terrassa.

Tenim tots els accessoris per a gossos i gats que tu i la teva mascota pugui desitjar, des de joguines i llits, passant pels pinsos més nutritius i naturals, fins a una gran varietat de snacks que farà que el teu gos i gat aprenguin trucs nous amb la condició de menjar-los. Recorda que els nostres productes són de proximitat i de la més alta qualitat.

Alimentació
Pinsos

Alimentació

Descobreix tots els productes d'alimentació per a gossos i gats que venem

Veure més alimentació
Accessoris

Quins productes oferim?

Sabem que no sols de pinsos viuen els nostres amics animals. Per aquesta raó en el Graner d'Aromai t'oferim una gran varietat de productes i serveis a Terrassa i Matadepera per a mantenir a la teva mascota sana i feliç. Per això a part de la nostra varietat de pinsos compost principalment de marques de proximitat també tenim gran diversitat d'accessoris que t'ajudaran a mantenir a la teva mascota sana i contenta.

Entre els nostres accessoris per a gossos i gats comptem amb collarets, corretges, raspalls, joguines per a mastegar per a gossos, joguines per a gratar per a gats, bressols, llits, gàbies, peixeres, transportins, snacks, escaladors per a gats, així com medicaments i productes d'higiene com a xampú, sabons i perfums entre molts altres.

Vés al contacte
Accessoris per a gossos i gats