Castracions per a gossos i gats

Castracions per a gossos i gats
Consultori

Castracions per a gossos i gats

Benvinguts i benvingudes a la nostra botiga de Graner d'Aromai, on el nostre equip de metges i tècnics especialitzats ofereix una gamma completa de serveis veterinaris, com les castracions per a gossos i gats així com per a mascotes en general. Pot visitar-nos o consultar major informació en el nostre centre de contactes.

Tenim la ferma convicció que tots els animals mereixen ser tractats amb l'amor i el respecte que es mereixen, per la qual cosa oferim serveis de castració per a gossos i gats in situ amb molta responsabilitat i professionalisme. Cerca els nostres serveis a Terrassa i Matadepera.

Veure més serveis del consultori
Serveis Consultori veterinari
Serveis

Consultori veterinari

Descobriu tots els nostres serveis de consultori veterinari per a gossos i gats

Anar a la clínica veterinària
Serveis Consultori veterinari
Consultori

Quins serveis oferim?

Les mesures preventives rutinàries poden ajudar a detenir la propagació de la superpoblació innecessària de mascotes. Els nostres serveis de castració per a gossos i gats reduiran els seus costos, protegiran els seus animals i ajudaran a mantenir la salut de les comunitats.

Recorda que també treballem en conjunt amb protectores locals a Terrassa i Matadepera per a dotar d'aliments i medicines a animalons que no han tingut la sort d'aconseguir una llar. Si vols col·laborar pots comunicar-te amb nosaltres a través de les nostres vies de contacte.

Tinc un contacte
Castracions per a gossos i gats