Desparasitacions per a gossos i gats

Desparasitacions per a gossos i gats
Consultori

Desparasitacions per a gossos i gats

Mantingui a la seva mascota sana i previngui els cucs en el procés. Programi una cita rutinària de desparasitación de gossos i gats que és un dels serveis que oferim en Graner d'Aromai per a desfer-se dels perills ocults que poden estar aguaitant en el sistema digestiu de la seva mascota o fins i tot en el seu cervell.

Sabies que la majoria dels veterinaris recomanen desparasitar a les mascotes almenys una vegada a l'any? Això es deu al fet que hi ha molts paràsits que poden infectar a les nostres mascotes i causar-los sofriment. Ingressi a contactes i pregunti pels nostres serveis per a Terrassa i Matadepera, amb l'ajuda de l'assessoria del nostre equip especialitzat podrem ajudar-lo a resoldre els seus dubtes.

Veure més serveis del consultori
Serveis Consultori veterinari
Serveis

Consultori veterinari

Descobriu tots els nostres serveis de consultori veterinari per a gossos i gats

Anar a la clínica veterinària
Serveis Consultori veterinari
Consultori

Quins serveis oferim?

A Graner d'Aromai tenim serveis de desparasitació per a gossos i gats, que van des d'un règim senzill per a prevenir els paràsits del cor en el seu gos fins a tractament més complicat per a ascárides i tènies. Recordi que una mascota sana és una mascota feliç. Consulti amb nosaltres plans i serveis.

Atenem a tota la zona de Terrassa i Matadepera amb serveis de perruqueria canina, vacunes i medicina interna i externa. Només el millor per a les nostres mascotes.

Vés al contacte
Desparasitacions per a gossos i gats